" Waar een kind kind mag zijn "
 
Ik ben Natascha . Ik ben 38 jaar oud en moeder van een tweeling van 18 jaar oud , we wonen in de wijk kinderdijk in een hoekhuis met grote tuin die vooral in de lente en zomer een fijne speelplek is voor de kinderen , we zijn sowieso altijd graag buiten iedere dag. Ik ben een rustige , geduldige , ( ze zeggen grappige ) , lieve gastouder met veel ervaring . Ik heb in die 12.5 jaar als gastouder al veel kinderen mogen ontvangen , niet alleen uit Alblasserdam maar vaak ook buiten Alblasserdam , denk aan Gorinchem , Geldermalsen , Kinderdijk , Nieuw Lekkerland ,   HI Ambacht , Giessenburg etc etc. omdat ze erg leuke en goede verhalen hebben gehoord over de opvang en het op de route bijv. naar het werk ligt. Ik voel mij hier dan ook zeer vereerd over al jaren dat ouders zo ver willen rijden voor mijn opvang.
Ik heb zelf de opleiding helpende welzijn 2 en SPW niveau 3 gevolgd en daarna nog de opleiding HBO kinder en jeugd psychologie.
Sinds ik als gastouder werk zijn daar nog meer vereiste diploma's bijgekomen zoals EHBO/ EHBO bij kinderen ( ieder jaar moet ik op herhaling ) , aanpak kindermishandeling en ik ben een erkende VVE kiki gastouder. Ik kan via het gastouderbureau nog veel meer interessante ,leuke cursussen volgen , dat doe ik dan ook graag.
Onze dochter gaat naar het da vinci college en leert voor onderwijsassistent op het speciaal onderwijs en speelt waterpolo en is trainster van het G team van de voetbal waar onze zoon in speelt . Onze zoon gaat vanwege zijn beperkingen naar de zorgboerderij in Alblasserdam ( wij brengen hem smorgens met zijn allen gezellig daarheen) , na de zorgboerderij is er altijd hulp voor hem zodat ik mijn werk gewoon kan doen en hij zijn activiteiten kan doen met de hulp of gewoon lekker kan chillen. Hij is gek op voetbal en speelt dan ook in het G-team . Het zijn 2 heerlijke enthousiaste kinderen die rust uitstralen en aardig ,behulpzaam en beleefd zijn.
Ook hebben wij nog een hondje van 9 jaar oud genaamd Marsha , zij is een kruising shi shu en een teckel .Marsha is  gek op kroelen en gezelligheid maar zit op bepaalde tijden ( bijv. tijdens het eten en vrij spelen ) in haar bench of loopt lekker buiten rond en nog fijner...ze verhaart totaal niet.
Ik heb zelf op een peuterspeelzaal gewerkt en ben daar mee gestopt toen ik zwanger raakte . Ik wilde er graag zelf zijn voor onze kinderen  omdat ons zoontje een beperking heeft.
Toen de kinderen naar school gingen heb ik besloten om als gastouder te gaan werken. Buitenshuis werken was voor mij geen optie omdat ons zoontje toen der tijd veel ziek thuis was , vandaar om vanuit huis toch in de kinderopvang te gaan werken waar ik tenslotte mijn diploma's ook voor had .
Ik werk sinds 23 juni 2011 als gastouder en doe dit na al die jaren nog steeds met veel plezier en passie.
Ik ben heel klein begonnen maar omdat de opvang zo goed loopt al jaren heb ik uiteindelijk besloten om per januari 2015 als franchise gastouder te gaan werken onder de naam : kleinschalige kinderopvang het speelhuisje in samenwerking met gastouderbureau Ziezo.  Ik ben gek op gezelligheid en mijn gezin en vrienden zijn dan ook zeer belangrijk in mijn leven.
Mijn grote hobby is fotograferen en weekendjes weg naar mooie plaatsjes in binnen of buitenland , voetbal en natuurlijk de belangrijkste hobby : heerlijk met kinderen bezig zijn.