"  Waar een kind kind mag zijn "
Home » Wie ben ik ?
 
Ik ben Natascha . Ik ben 34 jaar oud en moeder van een tweeling van  bijna 14 jaar . Wij wonen in Alblasserdam , wijk Kinderdijk in een hoekhuis met grote tuin die vooral in de lente en zomer een fijne plek is voor de kinderen om te spelen.
Ik heb zelf de opleiding helpende welzijn 2 en SPW niveau 3 gevolgd en daarna nog de opleiding HBO kinder en jeugd psychologie.
Sinds ik als gastouder werk zijn daar nog meer vereiste diploma's bijgekomen zoals EHBO/ EHBO bij kinderen ( ieder jaar moet ik op herhaling ) , aanpak kindermishandeling en ik ben een erkende VVE kiki gastouder. Ik kan via het gastouderbureau nog veel meer interessante ,leuke cursussen volgen , dat doe ik dan ook graag.
Onze dochter gaat naar CSG de lage waard en ons zoontje gaat vanwege zijn ziekte/beperkingen naar VSO KIEM in Dordrecht.
Ook hebben wij nog een hondje van 5 jaar oud genaamd Marsha , zij is een kruising shi shu en een teckel .Marsha is  gek op kroelen en gezelligheid maar zit op bepaalde tijden ( bijv. tijdens het eten en vrij spelen ) in haar bench of loopt lekker buiten rond en nog fijner...ze verhaart totaal niet.
Ik heb zelf op een peuterspeelzaal gewerkt en ben daar mee gestopt toen ik zwanger raakte . Ik wilde er graag zelf zijn voor onze kinderen .
Toen de kinderen naar school gingen heb ik besloten om als gastouder te gaan werken. Buitenshuis werken was voor mij geen optie omdat ons zoontje toen der tijd veel ziek thuis was , vandaar om vanuit huis toch in de kinderopvang te gaan werken waar ik tenslotte mijn diploma's ook voor had en dit beviel erg goed.
Ik werk sinds 14 juli 2011 als gastouder en doe dit na al die jaren nog steeds met veel plezier en passie.
Ik ben heel klein begonnen maar omdat de opvang zo goed loopt al jaren heb ik uiteindelijk besloten om per januari 2015 als franchise gastouder te gaan werken onder de naam : kleinschalige kinderopvang het speelhuisje in samenwerking met gastouderbureau Ziezo. Dit heeft voor de ouders geen consequenties en er is dan ook  niets veranderd voor hun. Ik ben gek op gezelligheid en mijn gezin en vrienden zijn dan ook zeer belangrijk in mijn leven.
Mijn grote hobby is fotograferen en weekendjes weg naar mooie plaatsjes in binnen of buitenland en natuurlijk de belangrijkste hobby : heerlijk met kinderen bezig zijn.