"  Waar een kind kind mag zijn "
Home » openingstijden / is er plek ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op : kinderopvang het speelhuisje biedt alleen vaste dagen opvang aan dus GEEN flexibele dagen en geen BSO opvang.

 

De opvang is geopend op maandag , dinsdag, woensdag en donderdag. 

De openingstijden van de opvang zijn van 07.00 tot 18.00 

   Plekjes vrij :

--- per 28 september 2021 :

----1 plekje op maandag voor 1 kindje van 0 tot 4 jaar

----3 plekjes op dinsdag voor kindjes van 0 tot 4 jaar

---- Woensdag -= VOL

---- Donderdag = VOL

Dit zijn echt de laatste plekjes voor de komende jaren aangezien we met een best jonge groep gaan starten op alle dagen.

 

 

EXTRA INFORMATIE :

De opvang is ieder jaar 3 weken gesloten i.v.m. zomervakantie en 1 week in het voorjaar  en daar komen nog ongeveer 2 weken bij rond de kerstperiode . Er zal dus maximaal 6 week per jaar geen opvang plaatsvinden !

Alle vrije dagen/vakanties tot 1 april  geef ik eind november al door , alle vakanties/vrije dagen na 1 april worden doorgeven voor 1 februari zodat de ouders daar rekening mee kunnen houden en er genoeg tijd is om vervanging te zoeken voor het kindje.

 Sommige gezinnen in de opvang kiezen voor een reserve gastouder .Mocht ik ziek zijn of met vakantie zijn kan de opvang dus gewoon door gaan bij de reserve gastouder. Reserve opvang is een optie en uiteraard geen verplichting , het fijnste voor het kindje is als het gewoon opgelost kan worden in familiesfeer , uiteraard begrijp ik helemaal dat niet altijd mogelijk is.

Willen de ouders wel een reserve opvang dan dienen ze hun kindje wel 1 a 2 x in de maand bij de reserve gastouder te brengen voor het wennen en onderhouden van het contact. Zomaar je kindje bij iemand brengen terwijl er geen band is tussen gastouder en kindje is niet wenselijk voor het kindje maar ook niet voor de reserve gastouder.