"  Waar een kind kind mag zijn "
Home » openingstijden / is er plek ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op : kinderopvang het speelhuisje biedt alleen vaste dagen opvang aan dus GEEN flexibele dagen.

 

De opvang is geopend op maandag , dinsdag, woensdag en donderdag. 

De openingstijden van de opvang zijn van 07.00 tot 18.00                                                          

Per direct plekjes vrij op :

 

Maandag :  VOL 

Dinsdag :  VOL

Woensdag : 1 plekje vrij voor een kindje van 1 tot 4 jaar

Donderdag : VOL

 

in mei 2020 en eind 2020 worden er veel kinderen 4 jaar en komen er dus plekjes vrij .

Ben je dus zwanger en zoek je vanaf eind mei 2020 opvang voor uw kindje of begin je volgend jaar weer met werken na een stop ? Trek dan snel aan de bel want de vrije plekjes zijn meestal snel weer vergeven.

 

 

EXTRA INFORMATIE :

 

De opvang is ieder jaar 3 weken gesloten i.v.m. zomervakantie en 1 week in het voorjaar  en daar komen nog 2 bij rond de kerstperiode . Er zal dus maximaal 6 week per jaar geen opvang plaatsvinden !

Alle vrije dagen/vakanties geef ik  eind november al door voor het jaar er op zodat de ouders daar rekening mee kunnen houden en er genoeg tijd is om vervanging te zoeken voor het kindje.

 Sommige gezinnen in de opvang kiezen voor een reserve gastouder .Mocht ik ziek zijn of met vakantie zijn kan de opvang dus gewoon door gaan bij de reserve gastouder. Reserve opvang is een optie en uiteraard geen verplichting.

Willen de ouders wel een reserve opvang dan dienen ze hun kindje wel 1 a 2 x in de maand bij de reserve gastouder te brengen voor het wennen. Zomaar je kindje bij iemand brengen terwijl er geen band is tussen gastouder en kindje is niet wenselijk voor het kindje maar ook niet voor de reserve gastouder.