" Waar een kind kind mag zijn "

Let op : kinderopvang het speelhuisje biedt alleen vaste dagen opvang aan dus GEEN flexibele dagen en GEEN BSO opvang.

 

De opvang is op dit moment geopend op maandag , dinsdag, woensdag en donderdag. 

De openingstijden van de opvang zijn van 7.00 tot 18.00 

   Plekjes vrij  :

---- Maandag : VOL

---- Dinsdag : VOL (deze dag  stopt per november 2025)

---- Woensdag : 1 plekje vrij voor een kindje van 0-4 jaar

---- Donderdag : VOL

Per 14 oktober 2024 komen er 2 plekjes vrij op maandag ( 0-4 jaar ) , 2 op woensdag ( 0-4 jaar ) en 2 op donderdag ( 0-4 jaar)

Wees er snel bij want er komen niet vaak plekjes vrij en meestal zijn deze ook weer snel vergeven.

 

EXTRA INFORMATIE :

De opvang is ieder jaar ook wat weken gesloten vanwege vakantie van ons gezin  , zeker als je minimaal 45 uur in 4 dagen werk geen overbodige luxe om je werk goed te blijven doen.   Er zal dus maximaal 7 weken per jaar geen opvang plaatsvinden .

Alle vrije dagen/vakanties tot 1 juni geef ik eind november al door , alle vakanties/vrije dagen na 1 juni worden doorgeven voor 1 februari zodat de ouders daar rekening mee kunnen houden en er genoeg tijd is om vervanging te zoeken voor het kindje.

 Sommige gezinnen in de opvang kiezen voor een reserve gastouder .Mocht ik ziek zijn of met vakantie zijn kan de opvang dus gewoon door gaan bij de reserve gastouder. Reserve opvang is een optie en uiteraard geen verplichting , het fijnste voor het kindje is als het gewoon opgelost kan worden in familiesfeer , uiteraard begrijp ik helemaal dat niet altijd mogelijk is.

Willen de ouders wel een reserve opvang dan dienen ze hun kindje wel 1 a 2 x in de maand bij de reserve gastouder te brengen voor het wennen en onderhouden van het contact , let op bij deze gastouder wordt dus ook een contract afgesloten voor het brengen van jullie kindje voor het onderhouden van het contact en deze kosten kunnen dus aardig oplopen met 2 gastouders.  Zomaar je kindje bij iemand brengen terwijl er geen band is tussen gastouder en kindje is niet wenselijk voor het kindje maar ook niet voor de reserve gastouder.